SZENT SZŰZ, AZ EGYHÁZ ANYJA PLÉBÁNIA

ÉRD – TUSCULANUM

Hirdetés

 

 

 

Boros Zoltán atya temetésére (október 2-a hétfő 14.00 óra Várpalota) buszos utat szervezünk. Kérjük már most iratkozzanak fel, a templom újságos asztalán található jelentkezési lapra akik igénybe szeretnék venni a busszal történő utazást.

 

Szeptember 23-  szombattól az esti szentmisék 18.00 órakor kezdődnek.

 

Szeptember 30-án szombaton 9.00 órától a templomot és a plébánia udvart takarítjuk, kérjük a kedves testvérek segítségét.

 

Szeptember 30-án szombaton 17.00 órakor lesz az Érd-Óvárosi templom búcsúja.

 

Október 7-én tartjuk a hagyományos Élő Rózsafüzér Zarándoklatot Érd körül. A nap zárasaként Érd-Óvárosban 17.00 órától tartunk szentmisét.

 

A mi templomunk búcsúja pedig október 14-én szombaton 17.00 órakor lesz itt Tusculanumban.

 

 

 

 

Arra kérjük a kedves testvéreket, hogy aki teheti a perselybe szánt adományát, vagy egyházi adóját átutalással teljesítse.

A CIB Banknál vezetett 11103808 - 19835903 - 36000001 számú számlára, az Érd-Tusculanum Katolikus Egyházközség nevére utalhatja a hozzájárulást. (a közlemények rovatba kérjük, tüntesse fel a befizető nevét, címét)

A templom újságos asztalán megtalálható az ún. sárga csekk, azoknak, akik a hagyományos befizetési módot választanák.

 

 

Egyházközségünk elérhető az interneten a www.erdtusculanum.hu címen.

További hírek, események a HÍREK, AKTUALITÁSOK menüpont alatt találhatók.  


A hirdetéseket e-mailban is elküldjük azoknak, akik ezt igénylik. Jelentkezni a levelező listára az info'kukac'erdtusculanum'pont'hu címre írt levéllel lehet. A feliratkozók, a hirdetések mellett hasznos információkat tudnak megosztani egymással. Várjuk jelentkezését!

Ha bármilyen hasznos hírt, információt, mely templomunkhoz kapcsolódik - vagy az idejáróknak érdekes lehet -, szeretné itt megosztani, a fenti mail címre küldött levéllel megteheti.