SZENT SZŰZ, AZ EGYHÁZ ANYJA PLÉBÁNIA

ÉRD – TUSCULANUM

Hirdetés

2019. május 19.

 

 

Májusban minden nap 19.00 órakor a Szűzanya tiszteletére litániát mondunk.

 

Május 29-én szerdán 19.30 órakor képviselőtestületi ülést tartunk a plébánián. Szeretettel várjuk a képviselőtestületi tagokat.

 

Június 2-án, vasárnap 10.00 órakor ünnepi szentmisében tartjuk templomunkban az elsőáldozást.

 

Június 8-án szombatra kirándulást szervezünk minden gyermeknek, hittanosnak, ministránsnak és szüleiknek Péliföldszentkeresztre. Jelentkezni lehet a sekrestyében.

 

A templomtakarító csoportból kiesett egy házaspár. Helyettük várunk jelentkezőket, akik havonta egy alkalommal a templom takarításában részt tudnak vállalni. Hálásan köszönjük segítségüket.

 

Az idei évben 10. évfordulója lesz az Érdi élő rózsafüzér zarándoklatnak, melyre október 5-én kerül sor. Ebből az alkalomból ingyenesen pólókat adunk a zarándoklaton résztvevőknek. Aki igényel a pólókból, kérjük adja meg a méretet és a darabszámot május utolsó vasárnapjáig. A nyomtatvány a templom újságos asztalán található.

 

 

Minden hónap 2. vasárnapján a két szentmise között a templom előterében lehetőséget biztosítunk az egyházközségi hozzájárulás (egyházi adó) befizetésére.

A következő ilyen alkalom június 9-e.

 

 

A gitáros szentmisén szolgáló zenekar létrehozott a Facebook közösségi oldalon egy nyilvános csoportot.

Célok:

a bevezetésre váró dalok megismertetése,

miserend és dalszövegek feltöltése,

a zenekar és énekkar bővítése,

kommunikációs lehetőség egymással,

keresztény idézetek,

aktuális információk megosztása.

Név: Érd-Tusculanum IZÉ (IZÉ=Ifjúsági Zenekar és Énekkar)

Kérjük csatlakozzatok minél többen!

 

Egyházközségünk elérhető az interneten a www.erdtusculanum.hu címen.

További hírek, események a HÍREK, AKTUALITÁSOK menüpont alatt találhatók.  


A hirdetéseket e-mailban is elküldjük azoknak, akik ezt igénylik. Jelentkezni a levelező listára az info'kukac'erdtusculanum'pont'hu címre írt levéllel lehet. A feliratkozók, a hirdetések mellett hasznos információkat tudnak megosztani egymással. Várjuk jelentkezését!

Ha bármilyen hasznos hírt, információt, mely templomunkhoz kapcsolódik - vagy az idejáróknak érdekes lehet -, szeretné itt megosztani, a fenti mail címre küldött levéllel megteheti.