SZENT SZŰZ, AZ EGYHÁZ ANYJA PLÉBÁNIA

ÉRD – TUSCULANUM

Hirdetés

 

 

Hamvazószerda szigorú böjti nap. A 40 napos böjt kezdete. Ünnepi szentmisét tartunk 18.00 órakor, melynek kezdetén megáldjuk a barkaágakból készített hamut. Mivel szigorú böjt, háromszor étkezünk és egyszer lakunk jól, valamint a hústól tartózkodunk. A nagyböjtben minden péntek böjti nap, hústól tartózkodunk.

 

 

A nagyböjtben minden pénteken 17.15 órától kezdjük a keresztúti ájtatosságot, majd 18.00 órától ünnepeljük Jézust a szentmisében.

 

Gyóntatás: A nagyböjtben a keresztút alatt.

 

 

Arra kérjük a kedves testvéreket, hogy aki teheti a perselybe szánt adományát, vagy egyházi adóját átutalással teljesítse.

A CIB Banknál vezetett 11103808 - 19835903 - 36000001 számú számlára, az Érd-Tusculanum Katolikus Egyházközség nevére utalhatja a hozzájárulást. (a közlemények rovatba kérjük, tüntesse fel a befizető nevét, címét)

A templom újságos asztalán megtalálható az ún. sárga csekk, azoknak, akik a hagyományos befizetési módot választanák.

 

 

Egyházközségünk elérhető az interneten a www.erdtusculanum.hu címen.

További hírek, események a HÍREK, AKTUALITÁSOK menüpont alatt találhatók.  


A hirdetéseket e-mailban is elküldjük azoknak, akik ezt igénylik. Jelentkezni a levelező listára az info'kukac'erdtusculanum'pont'hu címre írt levéllel lehet. A feliratkozók, a hirdetések mellett hasznos információkat tudnak megosztani egymással. Várjuk jelentkezését!

Ha bármilyen hasznos hírt, információt, mely templomunkhoz kapcsolódik - vagy az idejáróknak érdekes lehet -, szeretné itt megosztani, a fenti mail címre küldött levéllel megteheti.